Göta Kanals närmaste camping

Välkommen till Jonsboda Café och Camping. Jonsboda Brovaktarstuga var mellan 1832-1970 en av många brovaktarplatser utmed Göta Kanal. Här bodde familjen som skötte broöppningen förr i tiden.
I dag hittar du Göta Kanals minsta och närmaste camping här. Vi har uppställningsplatser för både husbil och husvagn samt tältplatser som du i stort sett kan doppa tårna i kanalen från.

Det finns vindskydd med grillplats, servicehus med dusch, tvättmaskin och torktumlare och ett kök för enklare tillagning av mat. Nyhet för året är att vi har latrintömning nu. Vi har dessutom ett antal stugor för bed & breakfast boende på området.

Under sommarhalvåret anordnar vi en rad aktiviteter så som grillkvällar, familjekvällar, kräftskivor och pubkvällar med underhållning. Som gäst hos oss finns det både tid för avkoppling och nöjen.

Fakta:

Campingplatser:
6 st platser utmed kanalen med el, 200 kr/natt.
7 st platser utmed kanalen utan el,  150 kr/natt. 

Båtplats: 
Fritt att lägga intill vår brygga. Tillgång till el, både enfas och trefas. Båtgäster har förtur på el. Utan erlagd avgift till kanalbolaget skall båtgästerna betala som för en campingplats, med eller utan el.

Stugor:
Sju st 4-bädd, toalett och dusch i separat servicehus. Dusch finns i servicehus samt ett kök för enklare matlagning, tvättmaskin och torktumlare. Täcke och kudde finns i alla våra stugor. Sängkläder kan hyras.

Vill du boka campingplats hos oss?

Ange namn och kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.